250 g
Zrnková
Sáček
Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme
Objednávky do 13:30 posíláme ten samý den
A fakt nám chutná, co vám?
Nebo nám aspoň píšete krásné recenze
14 let na trhu a ještě nekončíme
Přesně takhle! Než jsou stoprocentně spokojení, hodně toho vypijí. Kvůli (nebo díky) tomu máme dost kávy, kterou byste normálně neměli šanci ochutnat. Je sice vynikající, ale ještě to prostě není ono.
I když se fakt snažíme, sami už naše test roasty pít nestíháme. A plýtvat nechceme. Na to si až moc vážíme farmářů, od kterých kávu bereme.
Takže teď s námi můžete zjistit, jak to vlastně chutná našim pražičům.
Její přirozený charakter s příjemně svěžími tóny. Pražíme ji totiž světleji, což umožňuje kávě více rozvinout chuťový profil. Káva je však stále dokonale vyvážená. V šálku tak najdete mnohé – od čokolády přes jahody, třešně až po vanilku či jasmín.
Jestli chcete mít překvápko, už dál nečtěte. V opačném případě vám prozradíme, co můžete čekat. Jakmile jsme vychytali každičký detail, z tohohle test roastu se stala naše letní limitka Tropical Paradise.
Hmotnost | 250 g |
Forma | Zrnková |
Kusy | 1 ks |
Balení | Sáček |
Řada | Explorers |
Země původu | Více zemí (směs) |
Druh | 100% arabika |
Vlastnosti | Test roast |
Metoda zpracování | Washed (promytá) |
Výrobce | Aromaniac |
… protože jednou si najde každého. Vážně. Jen se musí vědět jak na ní. Zrnka u nás pražíme každý den po malých dávkách. To aby byla stále čerstvá. K vám se tak nedostanou žádná, která by byla starší než pár dnů. Nechceme vám totiž nabízet nic, co sami nepijeme. Proto si pečlivě vybíráme, co nám projde pražičkou a co se vám pak objeví doma v šálku.
Od roku 2007, kdy jsme s kávou začali, jsme (si) toho vypili až až. A právě otevření vlastní pražírny bylo to, co nám postupně začalo dávat větší a větší smysl. Skutečně totiž věříme, že chuti a vůni kávy může propadnout kdokoliv. A o to se teď staráme. Staráme se o to, aby si káva každého našla.
Výborná, skvělé aroma.
Výborná
Poněkud hrubší chuť i vůně. Z vacuum potu nevyznívá výsledek příliš konejšivě. Lepší chuť se jeví být v úpravě frenchprass i presso.