Přesunuli jsme se na nový server. Prosíme, jakékoliv neočekávané technické chování e-shopu nám hlaste přes chat nebo e-mail nebo na 277 277 949.
+420 277 277 949Po–Pá: 8:00–16:30
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Ruční mlýnek na kávu Lodos 1946

    Sleva-30 %
    Ruční mlýnek na kávu Lodos 1946
    Ruční mlýnek na kávu Lodos 1946 nabízí špičkovou kvalitu a jedinečné zpracování za překvapivě nízkou cenu.
    • Materiál

      Dřevo

    • Materiál mlecích kamenů

      Nerez

    Skladem > 5 ks

    pošleme ještě dnes

    Původní cena: 1559 CZK

    1 090 Kč
    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 13:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Mlýnek na kávu nemusí být být jen nezajímavý nástroj denní potřeby. Může to být kus krásného řemesla a předmět hodný obdivu.

    Klasický vzhled

    Model 1946 byl navržen jako vlajková loď své značky a jeho elegantní design odkazuje na ruční práci z dob před příchodem průmyslové revoluce. Kombinuje spodní dřevěnou část, zpracovanou jako ten nejkvalitnější nábytek, a mechanické ústrojí, které je nejen působivé po vizuální stránce, ale zajišťuje i zcela precizní namletí kávových zrn.

    Konzistentní jemnost

    Mlecí mechanismus z oceli spojuje formu i funkci v jeden harmonický celek. Díky precizně vyrobenému ústrojí se model 1946 vyznačuje výjimečnou konzistencí hrubosti mletí. Tu lze nastavit pomocí snadno přístupného vroubkovaného seřizovacího kolečka pod klikou mlýnku.

    Kvalita nadevše

    Lodos 1946 se navrací do minulosti nejen svým nadčasovým designem, ale také svým zpracováním. Je vyroben špičkovým řemeslným postupem z těch nejlepších materiálů, díky čemuž dost možná tento mlýnek jednou odkážete svým dětem či vnoučatům.

    Tělo mlýnku vyrobené z lakovaného bukového dřeva doplňuje kovová násypka a kopule s kombinací černého a mosazného povrchu.

    Kávomlýnek Lodos 1946 v kostce:

    • Výjimečná kvalita zpracování
    • Jednoduchost a neobyčejná trvanlivost
    • Precizní a konzistentní jemnost mletí
    • Nestárnoucí a působivý vzhled

    Parametry

    BarvaČerná, Červená
    MateriálDřevo
    Typ mlýnkuRuční
    Materiál mlecích kamenůNerez
    Mlecí mechanismusMlecí kameny
    VýrobceLodos

    Hodnocení (1)

    4
    1 hodnocení
    0x
    1x
    0x
    0x
    0x

    Dotazy a komentáře (8)

    Vašek30. 10. 2024
    Materiál horní části

    Dobrý den, jaký je prosím materiál horní části mlýnku. V popisku je jen "kopule s kombinací černého a mosazného povrchu", jedná se o kov, nebo plast?

    Kateřina Coubalová | Aromaniac30. 10. 2024
    Dobrý den, velice děkujeme za komentář. Horní část mlýnku je z kovu. :)
    Nikola17. 1. 2023

    Dobrý den, mohu se zeptat, jakým způsobem se otevírá část s umletou kávou? Je tam nějaká pojistka proti náhodnému otevření, když se s mlýnkem manipuluje? Děkuji

    Kateřina Coubalová, Aromaniac18. 1. 2023
    Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz. Ruční mlýnek na kávu Lodos 1946 se dá ve spodní části odšroubovat. V horní části se nachází násypka, kterou jednoduše otevřete úchytkou.
    Levandule10. 8. 2022
    Obrázek versus popis

    Dobrý den, popis mlýnku sedí spíše na šuplíkovou verzi v provedení z lakovaného bukového dřeva, na obrázku je varianta do ruky v červeném laku. Mám dvě otázky: 1) Můžete prosím upřesnit, kterou variantu nabízíte? 2) V recenzi na Heurece jsem se dočetla, že aretaci tento mlýnek nemá a tudíž “Hrubost mletí je tak třeba neustále dolaďovat i v průběhu mletí, nebo matici nějakým způsobem během mletí přidržovat.” - Můžete prosím vysvětlit, zda se jedná o neporozumění nebo zda skutečně hrubost mletí zaaretovat nikterak nelze? Děkuji!

    Pavel Zuska, Čerstvá Káva10. 8. 2022
    Hezký den, správná varianta je ta, která je uvedena na obrázku. Aretace u tohoto mlýnku je, ale v průběhu pár let se může matice trochu povolovat při mletí, tím pádem se rozhodí hrubost mletí. Děje se tak z důvodu opotřebení. Většinou záleží na tom jak hrubě kávu melete. Nejvíce to může hrozit při jemném mletí (turek, espresso).