Chceme totiž ukázat, že káva může chutnat úplně všem. Stačí si jen najít tu svoji. Proto jsme pátrali po různorodých chuťových profilech se zajímavými tóny. A přitom jsme ty naše budoucí zrna pořádně poznali. Záleží totiž úplně na všem – od odrůdy a pěstování přes období sklizně až po způsob zpracování.
Všechno tohle se podepsalo na jejich charakteru. Ten výjimečně nepřečtete ve tváři, ale ochutnáte ho v šálku. Některé kávy jsou kyselejší, jiné naopak sametové nebo sladké.
Nesnažíme se ho proto nijak omezovat nebo dokonce upravovat. Kdepak. Všechny kávy z řady Explorers proto pražíme světleji. To zaručuje, že každý doušek je osobitý, ale pořád dokonale vyvážený. Což koneckonců můžete sami vyzkoušet.
To už záleží na tom, po čem sáhnete. Vždycky to ale bude zážitek, na tom vemte jednu z našich káv.