Nízké polohy a místní podnebí arabice moc do karet nehrají. Na indických plantážích tak najdete hlavně robustu, která tvoří většinu produkce. Tu navíc zajišťují především drobní farmáři. Když už si ale nějaký z nich dá s pěst...
Když k nám káva z Indie dorazí, hned ji nepražíme. Radši počkáme, než si o ni někdo řekne. Právě díky tomu si uchovává svou plnou chuť i aroma. Pražičku ale rozpalujeme každý den, takže vaše zrnka budou stoprocentně čerstvá. K tomu pomáhájí i znovu uzavíratelné sáčky s jednocestným ventilem.
Po otevření doporučujeme zrnka zpracovat co nejdřív, aby nevyčichla. I když ze zkušenosti víme, že se většinou po naší indické kávě zapráší.
Zní to jako filozofická otázka, ale je to vlastně jednoduché. My stoprocentně hlasujeme pro zrnka. Nejen, že po otevření neztrácejí tak rychle aroma, ale navíc můžete hrubost mletí přizpůsobit typu přípravy. Jestli ale chcete indickou kávu namlít, zařídíme to. Stačí do poznámky napsat, v čem budete kávu připravovat.
Jak se to vezme. My na tu dobrou počkáme rádi, ale vás tomu utrpení bez ní vystavovat nechceme. Proto balíčky odesíláme obratem. A když objednáte kostarickou kávu o víkendu nebo v pozdních hodinách, vyrazí na cestu hned další pracovní den.
Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme
Objednávky do 13:30 posíláme ten samý den
A fakt nám chutná, co vám?
Nebo nám aspoň píšete krásné recenze
14 let na trhu a ještě nekončíme